Rakkaat kissamme

Meillä on rakkaina perheenjäseninä kuusi siperiankissaa joista pidämme hyvää huolta huolehtien vuosittaisista terveydenhuolloista ja ruokkimalla vain viljatonta ja sokeritonta ruokaa. Kissamme syövät laadukasta märkä-ja kuivamuonaa ja raakaa lihaa kuten kanaa, possua, sydäntä, saksanhirveä, poroa, hevosta ym.

Sippan's Dolly on ensimmäinen siperialaisemme syntynyt 21.4.2009, Dolly synnytti FI*Mintsuliinin kissalan ensimmäisen pentueen 1.9.2010. Pentuja syntyi kuusi punaista pikku paaperoa, kolme tyttöä ja kolme poikaa (Angelica, Angelina, Anastasia, Amadeus, Alexander ja Asterix). Dolly leikkautettiin tämän pentueen jälkeen.

Pentueesta Angelica ja Amadeus jätettiin kotiin ja kummatkin leikkautettiin.

Amurin Abigail on syntynyt 19.10.2011 ja muutti meille 2012 tammikuussa. Abigail on herkkäsieluinen kookas leikattu hyvin ihmisrakas naaraamme.

Amurin Chloe on syntynyt 30.3.2016 ja muutti meille 12 viikon ikäisenä. Chloe on meidän todellinen pikakiituri, vauhtia piisaa.

Chloe on synnyttänyt meidän D-pentueen (Doris, Darianna, Dariella, Diana ja Darius), E-pentueen (Elizabeth, Eleonora, Enrigue ja Enrico) ja H-pentueen (Honey, Haley ja Hercules). Doris jäi D-pentueesta kotiimme.

Doris on meidän kultainen golden tyttömme ja Doris on F-pentueen (Felicia, Fernando, Francesco ja Filippus), G-pentueen (Gisella, Gideon ja Gibson) ja I-pentueen (Immanuel ja Indalecio) äippä.

Nimiä klikkaamalla pääset katsomaan kissojen tietoja tarkemmin:

Dolly, Angelica, Amadeus, AbigailChloe, ja Doris