-Myös sijoituskissa mahdollisuus,

mutta sijoituskodin tulee olla maksimissaan tunnin ajomatkan päässä Mäntsälästä.-

Klikkaa tätä ja katso tarkemmin mitä sijoituskissan ottaminen pitää sisällään.

-INFO-

Meiltäkö siperiankissan pentu?

Lue tämä info ensin ja jos tuntuu siltä että olisit juuri se oikea perhe FI*Mintsuliinin pennulle niin ota rohkeasti yhteyttä mielellään ensin sähköpostitse ja kerro vähän taustoja minkälaiseen perheeseen pentu mahdollisesti pääsisi.

Pennun ottamista tulee harkita tarkoin, sen ei kuulu olla mikään "hetken mielijohteesta" tehty päätös. Vaan tulee muistaa että kissan ottaessaan sitoutuu keskimäärin 15 vuodeksi pitämään kissasta kaikin puolin hyvää huolta joka ikinen päivä, vuodesta toiseen...mieti tarkkaan oletko valmis sitoutumaan kaikkeen siihen mitä kissan tuleminen perheenjäseneksi tulisi merkitsemään.

Useimmiten kissat kaipaavat lajitoverista seuraa eivätkä välttämättä ole onnellisia yksin eläjinä.

Minulle ensisijaisen tärkeää on että pentu saa perheekseen rakastavat ja vastuulliset ihmispalvelijat :-)

En myy pentujani vapaana ulkoileviksi!

Taustatietojen jälkeen on mahdollista sopia vierailu kissalaamme niin pennuista kiinnostunut pääsee tutustumaan kissalaamme ja pentuihin ja myös minä pääsen vähän lisää tekemään "kartoitusta" ehdokkaasta. Ennen vierailua en tee mitään sitovia varauksia pennuista.

Vierailun jälkeen tarkan mietinnän ja harkinnan jälkeen on mahdollista varata pentu alustavasti ja sitten kun varsinainen varausmaksu on maksettu niin varaus on tällöin sitova. Eli jos ostaja peruu kaupan niin varausmaksua ei palauteta, jos taas myyjä peruu varauksen varausmaksu palautetaan. Varausmaksu on osa kauppasummaa.

***

Pentujen luovutus:

* Luovutetaan aikaisintaan 14 viikon ikäisinä

* Madotettuna

* Kahdesti rokotettuna

* Sirutettuna

* Terveystarkastettuna (tästä terveystodistus)

* Rekisteröitynä Suomen kissaliiton rekisteriin

* Ruokittuna monipuolisesti laadukkailla ruuilla

* Rakkaudella sosiaalistettuna ja totutettu käsittelyyn

* Sisäsiisteinä

***
Pennun mukaan lähtee:

* Pentukansio jossa pennun terveystodistus, rekisterikirja jossa näkyy rokotukset, mikrosirunumero, napatyrättömyystodistus ja pennun sukutaulu ym. Emon ja isän terveystodistukset (Veriryhmä, FIV, FeLV, HCM). Kirjallinen kauppasopimus. Suomen kissaliitto ry:n Kissanomistajan opas. Kasvattajan oma laatima laaja opas

* Runsaasti laaturuokaa jota pentu tottunut syömään

* Leluja (palloja, hiiriä, keppileluja ym), kynsisakset, ruokakuppi, nukkumapeti joka ollut pennuilla käytössä kasvatti kodissa (siinä tutut turvalliset tuoksut) ym.

* MUISTA: Pennun mukana tulee kasvattajan tuki ja neuvot kissan koko elämän ajaksi*