CH PR FI*Sippan's Dolly "Dolli"

Kastraatti naaras

Syntynyt: 21.4.2009

SIB d 09 23, punatiikeri/valkea

Terveystiedot:

Veriryhmä A

FIV/FeLV negatiiviset

HCM 3/2010, 4/2014 normaali

Sukupuu

Miauskista,

Mie siis oon se Mintsuliinin kissalan kingi ja miulle on turha kenenkään alkaa ryppyilemään, mie määrään ja komennan täällä taloudessa ja hyvinhän nuo alamaiseni totteleekin, niin kisulit kuin nuo palvelijammekin, tai noh kyllähän aina parantamisen varaa löytyy jos oikeen alan miettii...No ei vaan kyllä mie oon niin tyytyväinen perheeseeni kun rakastavat ja huolehtivat miusta ja miun kavereista.

Mie olin tän perheen ensimmäinen Siperiankissa ja tulin tänne perheeseeni v.2009 Turusta Sippan's kissalasta. Mie treffailin reilun vuoden ikäisenä komean Emil pojan kanssa ja niiden treffien johdosta synnytinkin Mintsuliinin kissalan ensimmäisen pentueen. Siinä sitä sit olikin hommaa kerrakseen ku niitä vauvoja tuli kuus ja kaks niistä ei sit lähteny ees maailmalle vaan jäi miun riesaks, tai no ei ne oikeena riesana oo, miun rakkaita lapsiahan ne on tänä päivänäki. (Pitää kuitenkin koittaa pysyy oikeen coolina ku kerron tarinaani ku oonhan mie se kingi.)

Tässä nyt kun miulle tätä ikääkin jo kertynyt jonkin verran niin todettiin miulla kilpirauhasen liikatoimintakin vuosittaisessa terveystarkastuksessa mutta miun ihanat palvelijat veivät miut Tampereelle Vet4Cattiin joka on ainut paikka Suomessa jossa on mahdollista tehdä radiojodihoitoja kissoille. Hitsi ku kyl sillon potutti ku jouduin olee siel 5 vrk, mut loppujen lopuks aika meni sit kuitenki ihan nopsaan ja mikä tärkeintä palasin kotiin takaisin täysin tervehtyneenä kilpirauhasen liikatoiminnasta.

Että tällästä ja päivä kerrallaan, miauskis